Activiteit

Amsterdam Art & Antiques Week

19-09-2020
We willen u graag uitnodigen voor de Amsterdam Art & Antiques Week in het Spiegelkwartier. We zullen daar samen met Willem de Winter (Wisselingh&co) en Paul Ruitenbeek het Koetshuis van Museum van Loon bemannen aan de Keizersgracht 672. U bent van harte welkom om ons te bezoeken van 19 t/m 27 september van 11 tot 18 uur (op de vrijdag en zaterdagen tot 21 uur, de avonden kunt u het pand betreden via de Kerkstraat 259). Het aantal mensen dat tegelijkertijd in het Koetshuis mag rondlopen is beperkt en er wordt extra schoongemaakt. Het kan zijn dat u even moet wachten, maar er is genoeg te zien in het museum en met mooi weer is het heerlijk vertoeven in de tuin. Uiteraard vragen we u om thuis te blijven bij klachten, zodat we iedereen een veilig bezoek kunnen bieden.
We zijn dankbaar dat het Museum van Loon ons wil huisvesten. Als u ons bezoekt tijdens de openingstijden van het museum, mag u ook gratis het museum bezoeken. We willen wel van harte aanbevelen uw museumkaart te laten scannen, het is voor veel musea een moeilijke tijd en elke extra bijdrage is meer dan welkom.
U kunt extra informatie vinden op www.amsterdamaaw.com. Voor vragen zijn wij graag bereid u via de mail of telefoon te woord te staan.