Passie voor Ikonen

Heutink Ikonen

Hartelijk welkom op onze website.

Ruim vijftien jaar geleden besloten wij, Joost Heutink en Liesbeth van Es, om onze passie voor ikonen vorm te geven in een eigen galerie, Heutink Ikonen. Inmiddels heeft zoon Justus de plaats van Liesbeth ingenomen, omdat zij nu als conservator bij twee musea aan de slag is gegaan.  Nog steeds kunnen wij u een constante, kwalitatief zeer hoogwaardige, interessante en gevarieerde collectie antieke ikonen aanbieden.

Op de pagina Collectie vindt u een deel van onze collectie Russische en Griekse ikonen, waaronder ikonen van de Moeder Gods (Maria), Feestdagen en heiligen. Alle door ons aangeboden ikonen zijn antiek, dat wil zeggen dat ze dateren uit een periode van de 15e tot begin 20e eeuw. Wilt u meer weten over een ikoon, bijvoorbeeld de prijs? Registreert u zich dan hier.

Het is natuurlijk mogelijk de ikonen in het echt te bekijken. We maken graag een afspraak met u voor een bezoek in onze galerie of bij u thuis. Met enige regelmaat organiseren wij een Open Huis of nemen wij deel aan een kunstbeurs.  Meer details vindt u onder Activiteiten.